Salı, 03 Aralık 2019 14:27 tarihinde oluşturuldu

Nefsini Bilen Rabbini Bilir. Oyüzden her zaman başkalarının hatalarını önce kendi hatalarımıza bakmak gerek. Hay Vakfı mezunlarımız Almata'da bir araya gelip tüm geçmişlerimiz için Kur'an okuyup dualar etmişler, Allah razı olsun. Allah kabul eylesin. Amiin.
Cenâb-ı Hak buyuruyor:
“…Nefse ve ona birtakım kabiliyetler verip de iyilik ve kötülüklerini ilhâm edene yemin ederim ki; nefsini kötülüklerden arındıran kurtuluşa ermiş, onu kötülüklere gömen de ziyân etmiş, hüsrâna uğramıştır.” (Şems, 7-10)