Değerli Gönül Dostlarımız, 14 Mart 2024 Perşembe günü, İstanbul Bağcılar Halk Sarayı 'da Kazakistan Büyükelçiliği, Bağcılar Belediyesi, Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı olarak düzenlediğimiz iftar programına katılım sağlayan Kazakistan büyükelçimiz S

Perşembe, 14 Mart 2024 22:09 tarihinde oluşturuldu
Değerli Gönül Dostlarımız,
14 Mart 2024 Perşembe günü, İstanbul Bağcılar Halk Sarayı 'da Kazakistan Büyükelçiliği, Bağcılar Belediyesi, Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı olarak düzenlediğimiz iftar programına katılım sağlayan Kazakistan büyükelçimiz Sn. Yerkebulan SAPİYEV Kazakistan Başkonsolosumuz sn Nuriddin AMANKUL, Bağcılar Kaymakamı Sn Abdullah UCKUN, Akparti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Dr Reşide YÜKSEL Bağcılar Belediye Başkanı Sn Abdullah ÖZDEMİR ve kıymetli konuklarımıza çok teşekkür ederiz.
Rahatsızlığı sebebiyle katılamayan 23 24 25. Dönem Milletvekilimiz Sn Feyzullah Kıyıklık beyefendiye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı
Tüm ifadeler: