Bu millet sizi unutmadı, unutmayacak! "Yeter söz milletindir!" diyerek milletin iradesi ve tercihlerinin tüm alanlara yansıması için büyük mücadelelere imza atan değerli devlet adamı #AdnanMenderes'i ve dava arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatka

Pazartesi, 18 Eylül 2023 13:05 tarihinde oluşturuldu
Gösterim: 91
Pin It
Bu millet sizi unutmadı, unutmayacak!
"Yeter söz milletindir!" diyerek milletin iradesi ve tercihlerinin tüm alanlara yansıması için büyük mücadelelere imza atan değerli devlet adamı #AdnanMenderes'i ve dava arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatkan'ı vefatlarının 62. yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz.
Mekanları cennet olsun.
Ülkemize bu büyük acıyı yaşatan vesayetçileri, vesayetten beslenen ihanet odaklarını, vesayet bekçilerini, şanlı tarihimizi kirletenleri, milli iradeyi idam sehpasına çıkartan jakoben zihniyeti, dezenformasyon ve iftiralarla özgür iradeyi kafese alanları kınıyoruz. Türk demokrasi tarihinde büyük hizmetlere imza atan, Türkiye’ye içeride ve dışarıda saygınlık kazandıran, ülkeyi baştan başa imar edip kalkındırmaya çalışanları hedef alanları telin ediyoruz.