Selamünaleyküm Hayırlı cumalar, vakfımızda toplanan yardımlar AFAD'a, gönderildi. Bunun dışında Kazakistan'dan gelen 864000 tenge karşılığı 35000 TL mağdur olan kardeşlerimize ve Ovacık'ta Özbek kardeşlerimizin jenarator ihtiyacı karşılandı, yardımlar d

Cuma, 10 Şubat 2023 20:22 tarihinde oluşturuldu
Selamünaleyküm
Hayırlı cumalar, vakfımızda toplanan yardımlar AFAD'a,  gönderildi.
Bunun dışında Kazakistan'dan gelen 864000 tenge karşılığı 35000 TL mağdur olan  kardeşlerimize ve Ovacık'ta Özbek kardeşlerimizin jenarator ihtiyacı karşılandı, yardımlar devam etmektedir. Diğer toplanan battaniye giysi gıdalar,  Güneşli Kazak Derneği ile  ortak çalışma ile yerine ulaştırıldı.
İsveç'te Niyazı Saka gönüllümüzün topladığı nakit yardım yerine ulaştı,  Allah razı olsun
Kazakistan'da eski Talebelerimiz Kuat ve gönüldaşımız Mehmet Eker tarafından toplanan yardımları bize ulaştırıyor,  tüm dostlara bu konuda canla başla çalışan Yesevi gönüllüleri,  yöneticileri,  personelimiz ile gayret etmektedir.
Hepinizden Allah razı olsun.
Tüm ifadeler:
38Veli Serefli, Özkan Yıldız Selvi ve 36 diğer kişi