Cumartesi, 26 Kasım 2022 15:33 tarihinde oluşturuldu
Kazak Türklerinin, Türkiye 'ye gelişinin 70. Yılı programı, kapsamında düzenlenen törene, akabinde, Bağcılar Belediyesi binasının konferans salonunda devam eden panele, katılan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığımıza, Otandastar Vakfına, Bağcılar Belediyemize, Kazakistan Ankara Büyükelçimize, Kazakistan İstanbul Başkonsolosluğumuza, tüm Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Kurulu ve ekiplerine, sayın misafirlerimize, gönül dostlarımıza katılımlarından ötürü çok teşekkür ederiz.
Yaşasın Türkiye-Kazakistan kardeşliğimize, Rabbim, cümleten hayırlı eylesin, birlik beraberlik huzur esenlik bereket versin inşallah duaciyiz.
Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı
8Yusuf Nebi Savaş, Perihan Ozturk Kurtulus ve 6 diğer kişi