Bir Evladımız Hafız oldu. Üç kez sevindik. Elhamdülillah. Kazakistan'lı öğrencimiz Berden Kabdrgali hafızlık imtihanını vererek mezun oldu. Elhamdülillah. Anne, babası için bir iftihar, sevinç...Lakin atası aynı günlerde kanserden vefat etti. Allah rahmet

Cumartesi, 26 Haziran 2021 10:22 tarihinde oluşturuldu
Bir Evladımız Hafız oldu.
Üç kez sevindik.
Elhamdülillah.
Elhamdülillah.
Anne, babası için bir iftihar, sevinç...Lakin atası aynı günlerde kanserden vefat etti. Allah rahmet etsin.
Güzel torunun, güzel babası ; güzel bir babanın babası da güzeldir inşaAllah. Rabb'imiz Sen mağfiret et kuluna.
Rabbimiz; Berden evladımızın ana, baba ve atasına, Kur’anı öğrenip yaşayanların, ana babasına müjdesi olan, Ahirette Güneş’ten daha parlak olan taçları giydirip sevindirdiklerinden kılsın.
Berden için artık yeni ufuklara yol alma vakti. Şu an lise ikiyi okumakta. Hafızlığını tamamladığına göre, arapça öğrenme vakti.
İlim adamı, müfessir, muhaddis, fakih olma yolunda yeni bir merhale.
Aynı şekilde Kazakistan'daki kardeş kuruluşumuz, Kul Hoca Ahmet Yesevi İlim ve İrfan vakfından da iki evladımız, (Adilhan Abutalipov ve Nurislam Kabat )
Berden'le aynı dönemdaş olarak mezun oldular. Sevincimize sevinç kattılar Elhamdulillah.
Yolları şimdi yeni başlıyor. Yeni ufuklara ; yaşayan, yaşatan, öğreten olma yolunda..
Ya Rabb; evladımıza, evlatlarımıza kamil iman, takva, iffet ve gönül zengiliği lutfet. Senin dinine fakif olarak hizmetle şereflendir onları Allah'ım. (Amin)
Emeği geçen; anne-babası, hocalarından, vakfımızın, vakıflarımızın gönüldaşlarından, Sen razı ol Allah'ım.
HAY VAKFI
( Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı )