• Nayman Abdüsamet ACAR Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Cenazesi 21 Nisan 204 Pazar günü öğle namazına müteakip Emine İnanç Camiinden Kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Ailesine sabırlar versin, amin.

    Nayman Abdüsamet ACAR Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Cenazesi 21 Nisan 204 Pazar günü öğle namazına...

    Cumartesi, 20 Nisan 2024 06:53
  • (Tevbe 116.Ayet: )

    (Tevbe 116.Ayet: ) "Göklerin ve yerin mülkü yalnız Allah´ındır. O diriltir ve öldürür. Sizin için...

    Cumartesi, 20 Nisan 2024 06:42
  • CUMA GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN, Aleykumselam amin ya Rabbim, Rabbim rızkımızı hayırlı ve bereketli, ömrünüzü hayırlı, sağlıklı ve uzun eylesin. Hakkınızda herşeyin en hayırlısını nasip eylesin, yüzünüzde tatlı tebessüm daim olsun, Rabbim Filistin'e Doğu Türki

    CUMA GÜNÜMÜZ MÜBAREK OLSUN, Aleykumselam amin ya Rabbim, Rabbim rızkımızı hayırlı ve bereketli,...

    Cuma, 19 Nisan 2024 06:39
  • Rabbim rızkımızı hayırlı ve bereketli, ömrünüzü hayırlı, sağlıklı ve uzun eylesin. Hakkınızda herşeyin en hayırlısını nasip eylesin, yüzünüzde tatlı tebessüm daim olsun, Rabbim Filistin'e Doğu Türkistan'a ve Tüm müslümanlara yardım eylesin, İsrail'i Kahha

    Rabbim rızkımızı hayırlı ve bereketli, ömrünüzü hayırlı, sağlıklı ve uzun eylesin. Hakkınızda...

    Perşembe, 18 Nisan 2024 06:37

Selamünaleyküm Hayırsever Dostlarımız: Vakfımızın Moğolistan'a ilk hizmeti 1995'te başlamış olup 2016'da kurulan Yardım Köprüsü Vakfı'mızla kurumsallaşarak, bünyesindeki yatılı Kur'an Kursu ve 10 noktada açtığı daimi gündüzlü kurslarıyla beraber hizmetle

Pin It

Selamünaleyküm Hayırsever Dostlarımız:

Vakfımızın Moğolistan'a ilk hizmeti 1995'te başlamış olup 2016'da kurulan Yardım Köprüsü Vakfı'mızla kurumsallaşarak, bünyesindeki yatılı Kur'an Kursu ve 10 noktada açtığı daimi gündüzlü kurslarıyla beraber hizmetlerine devam etmektedir.

20 yılı aşkın bir süredir Moğolistan'da yaptığımız kurban faaliyetleriyle hem İslami değerler tanıtılmakta hem de fakir bölge halkına kurbanla beraber yapılan ayni ve nakdi yardımlarla hizmetlerimizin devamına katkı sağlanmaktadır.

Yaptığı çalışmalarla Türkiye ve Avrupa'lı birçok STK'nın güvenini kazanan vakfımız, halen Kazakistan ve Moğolistan'daki hizmetlerine devam etmektedir.

Değerli hayırseverler, her sene olduğu gibi bu senede Kurban organizasyonumuza vekaleten vereceğiniz Kurbanlarınız, yardımlarınız, emin ellerle, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak, yöre insanının yaralarına merhem olacaktır.

Yurtiçi ve yurtdışındaki siz hayırseverlere ,katkıda bulunan bütün kardeşlerimize teşekkür eder, Kurban bayramınızı şimdiden tebrik eder, sevdiklerinize, ülkemize Ümmet-i Muhammed-e (s.a.v) ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Mevlamızdan niyaz ederiz.

2020 Kurban organizasyonunda Vakfımız tarafından yurtdışı için yetkilendirilmiş Temsilcilerimiz aşağıdaki gibidir;

Almanya Berlin: Beşerithan MALABAKAN--Murat AVCI

Almanya Köln: Murat ÇALIŞKAN--Ercan ERDEM--Turan ALPER

Almanya Münih: Abdurrahman DOĞUDURAK--Abdurrahman ÜNALAN

Avusturya: Timur ÖZDEMİR

Fransa:Abdul Celil TÜRKEN--Abdüssamet ALTAY--Mehmet Gazi KÖKSAL—

Niyazi USLUCAN--Hamit EKEN—Ali Kemal ALADAĞ

Hollanda:Resul ZENGİN--Mustafa KARAYİĞİT--Mahmut GAZİ

İngiltere:Abdüsselam SAVAŞ—Abdurrahman SAVAŞ--Yaşar KARAYİĞİT—

Abdulahat KÖSE--İsmail SOFU

İsveç:Niyazi SAKA--Bayram KESER--İbrahim KUŞÇU--İbrahim DiİNÇTÜRK

Norveç:Yunus BASTAS

Hoca AhmedYesevi İlim ve İrfan Vakfı Yönetim Kurulu

Görüntünün olası içeriği: yazı