Pazartesi, 09 Mart 2020 10:34 tarihinde oluşturuldu

Belediyemizin Hasan Nail Canat Kültür ve Sanat Merkezinde 20 Mart 2020 Cuma günü, Saat: 19:30-21:00 ‘da “ Bahar Dostluk ve Kardeşlik Bayramı Programı”‘nı, Bağcılar Belediyemiz, Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı, Kazak Türkleri Vakfı, Kazak Türkleri Eğitim ve Araştırma Derneği, Yesi Derneği, İsmilliler Kazak Türkleri Sos. Yard. Derneği, Salihli Kazak Türkleri Derneği, Balkanlara Vefa Derneği olarak düzenliyoruz. Tüm halkımız davetlidir. İkramlı olan programımıza yüksek katılımlarınızı bekliyoruz. Saygılarımızla.