Bu sene ki, Hacca eskiden Hay Vakfında okumuş 4 öğrencimiz, Sadık Hocamız, Halillullah hocamız da gitmişler, selamları var, dua ediyorlar, Allah kabul eylesin,Amiin. “Ey mülkün gerçek sahibi olan Allah'ım! Mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden çekip alı

Çarşamba, 07 Ağustos 2019 11:30 tarihinde oluşturuldu

“Ey mülkün gerçek sahibi olan Allah'ım! Mülkü dilediğine verirsin, dilediğinden çekip alırsın. Dilediğini yüceltirsin, dilediğinide alçaltırsın. Her türlü iyilik senin elindedir. Hiç kuşku yoksen her şeye kâdirsin.” (Âl-i İmrân, 3/2)
“Allah'ım! Şüphesiz ben nefsime çok zulmettim, günahları bağışlayacak olan yalnız sensin. Öyleyse katından bir af ile beni bağışla. Bana merhamet et, çünkü bağışlaması ve rahmeti çok olan sadece sensin.” (Buhari, Ezan, 149)
Bu ayın Feyiz ve Bereketi üzerimize olsun.