HOCA AHMED YESEVİ İLİM VE İRFAN VAKFIMIZIN YENİ BİNASI AÇILDI,

Pazar, 27 Ekim 2019 10:58 tarihinde oluşturuldu

RABBİMİZ'E(C.C.) SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.
HOCA AHMED YESEVİ İLİM VE İRFAN VAKFIMIZIN YENİ BİNASI AÇILDI,
HEPİNİZDEN, GELEN GELEMEYEN GÖNLÜ BİZLE OLAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN,TÜM HAYIRLARINIZI KABUL EYLESİN. TÜM GEÇMİŞLERİMİZE, ŞEHİTLERİMİZE RAHMET EYLESİN.
İmanlı Milli ve manevi değerler sahip gençler eğitmek için eğitim binamız Yüce Rabbimizin yardımı, sizlerin bağışları, yardımları ile yeniden inşa edildi. Allah razı olsun sizlerden, Amiin.
Vatanına Milletine, Bayrağına, Devletine sahip çıkan Milli ve maneviyatı güçlü gençler yetişmesi için kurulan eğitim binamızın açılışı oldu, hayırlı olsun.
Bu vesile ile Bağcılar Belediye Başkanı Sayın, Lokman Çağırıcı Bey, Ömeri Arısoy(Zeytinburnu Bel.Başkanı), Mustafa Eldivan(Bağcılar Kaymakamı) Mustafa Yılmaz (Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü) İsmet Öztürk (AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı) Erhan Özçakır (MHP Bağcılar Ülkü Ocakları Bşk.) Hüseyin Can(Türk Kızılayı Gen.Sekreteri) Ercan Tulebayev (İstanbul Kazakistan Konsolosu) Kamil Abdullahoğlu (Bağcılar Müftü Vekili) Halis Dalkılıç (AK Parti İstanbul Milletvekili) Feyzullah Kıyıklık (AK Parti İstanbul Milletvekili-Bağcılar Bel. Kurucu Bşk.) Akif Çağatay Kılıç( Gençlik ve Spor Eski Bakanı) ve Yurt İçi ve Yurt Dışından gelen. Reşide Yüksel (Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi), tüm Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarının
İbrahim Kazak (Kazak Kent Altay Camii Derneği)
Ebutalip Çobanoğlu(Kazak Türkleri Vakfı), Nurjan Üstaz(Kul Hoca Ahmed Yesevi Vakfı/Kazakistan), Cenis Aga(Kul Hoca Ahmed Yesevi Vakfı/Kargalı) Abdussamet Abdulsamet Altay abi(Fransa), İbrahim Kuşcu (İsveç), Mansur Teyci(Kazak Türkleri Sos.Yard.Platformu), Hızırhan Çolpan (Avusturya) Sercan Alibek, Narciğit Sarsenbay,(Hay Vakfı Mezunları adına
/Kazakistan'dan), Salihli Day.Derneği/Manisa'dan abilerimiz, Kayım Tuncer(İsmil Kazakları Dernegı ), Bahattin Bahaddin Kuru(Altay Köyü Derneği), Ömer Söyleyenoğlu( Hasene Derneği) Ahmed Güçlüder(Güçlüder Derneği/İstanbul), İsmail Cambaz( Balkanlaravefa Derneg),Yine Gelip katılan, Mesaj Telgraf göndererek Murat Ermiş(FEKA:Avrupa Kazakları Bşk.), Köln Kazak Medeniyet OrtalıgıNorvec Kazaklari DernekBerlin-Kazak ToplumuAkft Fransa, Kardeşlerimiz, abilerimiz,
katılımıyla düzenlenen, yeni inşa edilen Eğitim Binamızın Açılış Töreni gerçekleşti. Daha isimlerini zikretmeyi unuttuğumuz, bir çok dostlarımız vardı, Burada yazamadığımız, haklarını helal etsinler, Allah razı olsun hepsinden, sizlerden. Tüm kıymetli dostlarımızı, arkadaşlarımızı, gönüldaşlarımızı, aramızda görmekten mutluluk duyduk. Saygılarımızla,
Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı Yönetim Kurulu
Program:
-Açılış-Kur'an-ı Kerim( Hafız Öğrencimiz:Muhammed Manas)
-Protokol Selamlama Konuşmaları
-5 Hatimin Duası ve Kurdele Kesimi yapıldı.
-Vakıf Binasının Gezilmesi
-Kapanış
*Etli Pilav-Ayran-Mantı-Tatlı İkramı
Tarih: 26 Ekim 2019 Cumartesi