Allahım, Çekilmez belalardan, isyana düşmekten, görülmez kazadan ve düşmanları sevindirecek musibetlerden sana sığınırım. Zalimlerin baskı ve zulmünden, hâinlerin hile ve hiyanetinden, kıskançların hasetinden beni ve dostlarımı muhafaza eyle Allah’ım! Yav

Pazartesi, 10 Ağustos 2020 16:05 tarihinde oluşturuldu
Gösterim: 297
Pin It

Allahım, Çekilmez belalardan, isyana düşmekten, görülmez kazadan ve düşmanları sevindirecek musibetlerden sana sığınırım. Zalimlerin baskı ve zulmünden, hâinlerin hile ve hiyanetinden, kıskançların hasetinden beni ve dostlarımı muhafaza eyle Allah’ım!
Yavrularımıza, başarı, huzur, bereket ve sağlık içinde bir ömür lütfeyle! Onları her türlü kötülüklerden ve zararlı alışkanlıklardan muhafaza eyle , bizlerin kazançlarını çoğalt haftamızı bereketlendir Allah’ım!
اللهم نور قلوبنا بالإيمان . وزين عقولنا بالحكمة .
وعافي أبداننا بالصحة والعافية . واشملنا بعفوك ورحمتك ولطفك .
اللهم يسر أمورنا ، وفرج همومنا ، واستر عيوبنا ، وأصلح أحوالنا ، واغفر لنا ولوالدينا ، وتوفنا وأنت راض عنا يا أرحم الراحمين. ..
HAYIRLI BEREKETLİ HAFTALAR DİLERİZ.

Görüntünün olası içeriği: doğa, şunu diyen bir yazı 'Dost Selamında Teselli Bulan Her Yürek, Dağlar Ardında Bile Kalsa, Teselliyi, Gözün Gördüğüyle Değil, Yüreğinde Dost Bildiğiyle Bulurmuş... Gönülden Dostlara, Selam Olsun..! Selamün Aleyküm Ney Neva Sabah Şerifleriniz Hayr Ola!'