Pazar, 05 Temmuz 2020 13:49 tarihinde oluşturuldu

Selamünaleyküm, Sevgili dostlar, Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı olarak bu yıl vekaletle kurban faaliyetimizi Allah nasip ederse yine Moğolistan'da gerçekleştireceğiz. Pandemi dolayısıyla ulaşım imkansız olsa da, Allah'a şükür orada vakfımız ve görevli arkadaşlarımız var. İnşaallah her sene olduğu gibi titiz bir çalışmayla kurbanlarınızı keserek video görüntülerini sizlere ulaştıracağız.
Şükrümüzün, fedamızın, diğergamlığımızın, ihlasımızın şiarı olan kurbanlarımızla ihtiyaç sahiplerini sevindirelim inşaallah.
"Öyleyse Rabbin için namaz kıl ve kurban kes." ( Kevser Süresi )