Selamunaleyküm değerli hayırseverler; 20 yılı aşkın süredir Moğolistan’da yaptığımız kurban faaliyetlerimiz Bayan Ulgii şehrinde bulunan Yardım Köprüsü Vakfımız bünyesindeki Kur'an kursumuzun kurban kesim ekibiyle kendine ait tesislerinde gerçekleşmektedi

Salı, 09 Haziran 2020 11:16 tarihinde oluşturuldu
Gösterim: 225
Pin It

Selamunaleyküm değerli hayırseverler;
20 yılı aşkın süredir Moğolistan’da yaptığımız kurban faaliyetlerimiz Bayan Ulgii şehrinde bulunan Yardım Köprüsü Vakfımız bünyesindeki Kur'an kursumuzun kurban kesim ekibiyle kendine ait tesislerinde gerçekleşmektedir.
Her sene olduğu gibi bu senede Moğolistan’daki kurban organizasyonumuza vekaleten vereceğiniz kurbanlarınız, yardımlarınız emin ellerle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak yöre insanının yaralarına merhem olacaktır.
Kurbanların kesimleri esnasında video kaydı gerçekleştirilecek olup gönderimler aynı gün bağış sahiplerine iletilecektir.
Kurban ibadetlerinizin ve diğer amellerinizin makbuliyetini diler, kurban bağışı konusunda bizleri tercih ettiğiniz için şükranlarımızı sunar, aile ve yakınlarınızla huzurlu ve bereketli bayram geçirmenizi temenni ederiz.
Vekaleten vereceğiniz kurban ve yardımlarınız için afişte belirtilen telefon numaralarımızdan Vakfımız yetkililerine ulaşabilirsiniz.
Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı Yönetim Kurulu.

Görüntünün olası içeriği: yazı