Selamünaleyküm; Gönül Dostlarımız, Hayırseverlerimiz, Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfımızın, Moğolistan'da ilk hizmeti 1995'te başlamış olup 2016'da kurulan Yardım Köprüsü Vakfı'mızla kurumsallaşmıştır, bünyesindeki yatılı Kur'an Kursu ve 10 noktada

Perşembe, 04 Haziran 2020 10:44 tarihinde oluşturuldu
Gösterim: 240
Pin It

Selamünaleyküm; Gönül Dostlarımız, Hayırseverlerimiz,
Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfımızın, Moğolistan'da ilk hizmeti 1995'te başlamış olup 2016'da kurulan Yardım Köprüsü Vakfı'mızla kurumsallaşmıştır, bünyesindeki yatılı Kur'an Kursu ve 10 noktada açtığı daimi gündüzlü kurslarıyla beraber hizmetlerine devam etmektedir.
20 yılı aşkın bir süredir Moğolistan'da yaptığımız kurban faaliyetleriyle hem İslami değerler tanıtılmakta hem de fakir bölge halkına kurbanla beraber yapılan ayni ve nakdi yardımlarla hizmetlerimizin devamına katkı sağlanmaktadır.
Yaptığı çalışmalarla Türkiye ve Avrupa’daki birçok STK'nın güvenini kazanan vakfımız, halen Kazakistan ve Moğolistan'daki yardım hizmetlerine devam etmektedir.
Değerli hayırseverler, her sene olduğu gibi bu senede Kurban organizasyonumuza vekâleten vereceğiniz Kurbanlarınız, yardımlarınız, emin ellerle, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak, yöre insanının yaralarına merhem olacaktır.
Yurtiçi ve yurtdışındaki siz hayırseverlere, katkı da bulunan bütün kardeşlerimize teşekkür ederiz, Kurban bayramınızı şimdiden tebrik eder, sevdiklerinize, ülkemize Ümmet-i Muhammed’e (sav) ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Mevla’mızdan niyaz ederiz.
2020 Kurban organizasyonunda Vakfımız tarafından yurtdışı için yetkilendirilmiş Temsilcilerimiz aşağıda sıralanmıştır;
Almanya Berlin: Beşerithan Malabakan--Murat avcı
Almanya Köln: Murat Çalışkan--Ercan Erdem--Turan Alper
Almanya Münih: Abdurrahman Doğudurak--Abdurrahman Ünalan
Avusturya: Timur Özdemir
Fransa: Abdul Celil Türken--Abdüssamet Altay--Mehmet Gazi Köksal--Niyazi Uslucan
Hamit Eken—Ali Kemal Aladağ
Hollanda: Resul Zengin--Mustafa Karayiğit--Mahmut Gazi
İngiltere: Abdüsselam Savaş--Yaşar Karayiğit--Abdulahat Köse--İsmail Sofu
İsveç: Niyazi Saka--Bayram Keser--İbrahim Kuşçu--İbrahim Dinçtürk
Norveç: Yunus Bastas
Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı Yönetim Kurulu

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakkabılar ve yazı