Selamünaleyküm, Hay Vakfımızın inşaatı sona yaklaşıyor. Elhamdülillah, 30 adet ahşap kapı ihtiyacımız var. Şu an 16 kapı oldu. Devam ediyor. Allah Razı olsun. Kıymetli yardımseverlerimiz, Bir ahşap kapı maliyetimiz 1500-TL. ₺dir. Lütfen herkesin bir kapı

Pazartesi, 05 Ağustos 2019 13:47 tarihinde oluşturuldu

Kıymetli yardımseverlerimiz, Bir ahşap kapı maliyetimiz 1500-TL. ₺dir. Lütfen herkesin bir kapı almasını rica ediyoruz İnşaallah hayır kapımız olsun.
Değerli abilerimiz, arkadaşlarımız, kardeslerimiz, vakfımızın kurucuları Yönetim kurulumuz öncülük ettiler, devamını bekliyoruz inşallah..Allah razı olsun, Allah kabul eylesin, amiin..