Miktar Değil, Vicdan Önemlidir

Çarşamba, 08 Ağustos 2018 11:31 tarihinde oluşturuldu

Miktar Değil, Vicdan Önemlidir
Cenâb-ı Hak buyuruyor:

“Sevdiğiniz şeylerden (Allah yolunda) infâk etmedikçe «birr»e, hayrın kemâline eremezsiniz. Her ne infâk ederseniz, Allah onu hakkıyla bilir.” (Âl-i İmrân, 92)

Nice büyük hayırlar, çok miktarda malı mülkü olanlar tarafından değil, kocaman bir yüreğe, samimi bir adanmışlığa sahip, fedakâr öncülerin liderliğinde gerçekleştirilmiştir. Öyleyse bir hizmet başlatılacaksa, önce adanmış gönüller bulunmalıdır. O varsa, yola çıkmaktan korkmamalıdır.
Kurban Yardım ve Bağışlarınızı bekliyoruz inşallah.
Kurbanınız kesildikten sonra oradaki mahalli bir heyetle birlikte ihtiyaç sahibi selzedelere elden teslim edilecektir.

1) Bir adet Kurbanlık koyunun bedeli : 500 (Beşyüz) TL.dir.

2) Kurbanlarınızın bedelini Kuveyt Türk Güneşli Çarşı Şubesi 94390838 – 1 nolu Hoca Ahmed Yesevi İlim İrfan Vakfı adına yatırınız.

3) 20 Ağustos 2018 tarihi saat 12.00 ye kadar bu hesaba kurban bedelinizi yatırmış olmanız gerekmektedir.

4) Açıklama kısmına; Kurbanın kimin adına kesileceğini ve telefon numaranızı mutlaka yazınız.(Kurbanın kesim videosu bu telefona gönderilecektir.)
İlyaz Saka
Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı