Moğolistan’da Kazak Müslümanların yaşadığı bölgede...

Cumartesi, 04 Ağustos 2018 13:31 tarihinde oluşturuldu

Değerli Gönül dostlarımız, arkadaşlarımız,

Hoca Ahmed Yesevi İlim İrfan Vakfı, vekalet verdiğiniz kurbanlarınızı, Moğolistan’da Kazak Müslümanların yaşadığı bölgede, her bir kişinin kurban bağışını bir koyun olarak adınızı anarak tek tek kesiyor ve bunu videoya alarak verdiğiniz telefon numaralarınıza watshaptan videosunu gönderiyor. Kurban kesimine Vakfımızdan, Vakıf Başkanımız İlyas Saka Bey’in de bizzat bulanacağı bir heyet gidip nezaret edecek, ve kesimle ilgili videoları onlar size göndereceklerdir. Bu Temmuz ayı içinde o bölgede büyük bir sel felaketi olmuş ve oradaki Müslümanlar gıda vb. yardıma çok muhtaç durumdadırlar. Kesilen her bir kurban, adınıza kesildiği zikredilerek vekaleten tekbir ve tehlillerle adınıza kesilecek, kesildikten sonra, bir muhtaç aileye bir koyunun tüm eti komple verilecektir. Bu suretle Kurbanınız kesildikten sonra oradaki mahalli bir heyetle birlikte ihtiyaç sahibi selzedelere elden teslim edilecektir.

1) Bir adet Kurbanlık koyunun bedeli : 500 (Beşyüz) TL.dir.

2) Kurbanlarınızın bedelini Kuveyt Türk Güneşli Çarşı Şubesi 94390838 – 1 nolu Hoca Ahmed Yesevi İlim İrfan Vakfı adına yatırınız.

3) 20 Ağustos 2018 tarihi saat 12.00 ye kadar bu hesaba kurban bedelinizi yatırmış olmanız gerekmektedir.

4) Açıklama kısmına; Kurbanın kimin adına kesileceğini ve telefon numaranızı mutlaka yazınız.(Kurbanın kesim videosu bu telefona gönderilecektir.)
İlyaz Saka
Hoca Ahmed Yesevi İlim ve İrfan Vakfı